Termeni si conditii

Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza sunt valabile si se aplica pentru site-ul web nani-ohana.ro al carui autor, proprietar si administrator este societatea Nani Ohana SRL.

Conditii de utilizare

Nani Ohana SRL va acorda o licenta limitata pentru a accesa sau vizita site-ul nani-ohana.ro, fara posibilitatea de a-l modifica. In lipsa unui acord prealabil din partea Nani Ohana SRL, in aceasta licenta nu sunt incluse: utilizarea marcii NANI OHANA; download-ul sau copierea informatiilor legate de conturile utilizatorilor; crearea de hyperlink-uri catre paginile site-ului; utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor; reproducerea integrala sau partiala, copierea, revanzarea, vizitarea sau exploatarea in scopuri comerciale a continutului site-ului.

Protectia datelor

Societatea Nani Ohana SRL, operatorul acestui magazin online, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 6667/2013.

Prin comenzile pe care le realizati prin intermediul site-ului nani-ohana.ro, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre societatea Nani Ohana SRL.

Date personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului nani-ohana.ro cum ar fi posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a folosi cupoane promotionale pentru combinatii de articole, etc.

Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: sexul, numele, data nasterii, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Nani Ohana SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele personale vor fi colectate in scopul livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, dar si pentru intocmirea de statistici utilizate la imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru sau pentru  trimiterea de buletine informative (newsletter).

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele in conditiile in care doriti sa lansati o comanda prin intermediul site-ului nani-ohana.ro, aceste informatii fiind necesare pentru livrarea produselor comandate si pentru incasarea contravalorii acestora. Refuzul dumneavoastra va face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, de catre partenerii contractuali ai acestuia sau de catre furnizorii de servicii si bunuri.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de nani-ohana.ro, va rugam sa introduceti adresa dumneavoastra de e-mail la rubrica: Newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati stergerea datelor.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Puteti intra oricând in contul dumneavoastra creat pe nani-ohana.ro pentru a corecta aceste date.

Societatea Nani Ohana SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nani-ohana.ro.

Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra personale la urmatoarea adresa de e-mail: office@nani-ohana.ro. Pentru exercitarea drepturilor de care beneficiati in temeiul legii 677/2001, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa societatii Nani Ohana SRL, Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 10-12, et. 1, sector 2.

Declinarea raspunderii legale

Nani Ohana SRL asigura managementul site-ului web nani-ohana.ro si accepta posibilitatea ca anumite informatii sa nu mai fie actuale sau exacte. Informatiile de pe acest site sunt generale. Ele nu implica niciun fel de drept sau obligatie. Nani Ohana SRL isi declina orice raspundere juridica pentru orice fel de daune care pot aparea ca rezultat al unei inexactitati sau neglijente in informatiile de pe acest site sau pentru consecintele activitatilor intreprinse pe baza informatiilor de pe acest site. Vizitarea acestui site web si/sau descarcarea informatiilor de pe acest site web nu implica juridic in niciun fel compania Nani Ohana SRL. Site-ul este furnizat “asa cum este” si “atat cat este disponibil”, vizitatorii acestui site web folosesc site-ul in intregime pe propriul risc. In masura in care este necesar, Nani Ohana SRL isi declina in mod expres orice raspundere juridica în acest sens.

Respectarea drepturilor de proprietate intelectuala

In cazul in care considerati ca v-a fost incalcat dreptul de proprietate intelectuala va rugam sa adresati societatii noastre o notificare indicandu-ne persoana detinatoare a drepturilor de proprietate intelectuala, materialele ce considerati ca sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuala, dovada existentei drepturilor asupra acestor materiale, pagina de pe site-ul nostru unde au fost identificate aceste materiale, precum si dovada ca utilizarea acestor materiale nu a fost autorizata de catre detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala.

Raportarea problemelor legate de drepturi de proprietate intelectuală se va face la urmatoare adresa de e-mail: office@nani-ohana.ro.

Livrare

Firma Nani Ohana SRL livreaza numai in Romania. Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier. Livrarea produselor se face intr-un interval de 24 - 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Nu se fac livrari sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in urma unei notificari scrise din partea cumparatorului.

In acest sens, cumparatorul poate returna produsul in conditiile de mai jos:

  1. Cumparatorul va notifica societatea NANI OHANA SRL prin email la office@nani-ohana.ro asupra intentiei sale de a returna produsele, specificand numarul comenzii si obiectele pe care doreste sa le returneze.
  2. In cazul cand cumparatorul doreste inlocuirea produsului cu acelasi produs de marime diferita, sau cu un alt produs, va specifica acest lucru in mailul prin care notifica intentia de returnare. De asemenea, in cazul cand se doreste transferarea contravalorii produselor intr-un cont bancar, se va specifica numarul contului si banca.
  3. Obiectele vor fi returnate in starea lor originala, cu toate etichetele intacte, in ambalajul initial, insotite de factura.
  4. Obiectele fara ambalajul original, fara factura, cu etichetele rupte, sifonate, cu semne de purtare sau orice alte alterari ale starii intiale nu pot fi acceptate spre returnare.
  5. Coletul cu produsele returnate va fi trimis de catre client prin posta sau curier, fara ramburs, la adresa specificata pe factura. Costul returnarii produselor va fi suportat de client.
  6. In cazul indeplinirii conditiilor de retur cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate. Costul transportului nu se returneaza. In cazul cand ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la intreaga comanda, din costul total al produselor se va scadea valoarea transportului .Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 30 de zile de la primirea coletului cu produsele. Sumele vor fi trimise prin mandat postal, transfer bancar sau curier, dupa caz.

Va rugam ca inainte de a returna produsele sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. In caz contrar, ne pare rau, dar nu va putem returna contravaloarea produselor.